2019

De maker

Hi, ik ben Dominique, de ontwerper achter Foxy Print Design. Naast mijn werk als webredacteur combineer ik met Foxy mijn passie voor schrijven en ontwerpen. Op deze pagina kun je meer lezen over wie ik ben en wat ik doe.

Het begin

Super romantic wedding

Creativiteit is al zo lang in mijn leven verweven dat ik niet echt een beginpunt kan noemen. Het besluit om mijn geld te verdienen met ontwerpen kwam pas in 2017. Twee van mijn beste vrienden gingen trouwen en vroegen mij de uitnodigingen voor hun bruiloft, met subtiel thema superhelden en een touch of pink, te ontwerpen. Wat was dat leuk om te doen! Het idee om meer te gaan ontwerpen begon steeds meer te kriebelen.

Creatieve platforms

& internationaal verkopen

Tijdens de opleiding Illustratief tekenen begon Foxy Print Design al vorm te krijgen. In januari 2018 ging de website officieel live. Sindsdien verkoop ik ontwerpen via mijn eigen website en verschillende creatieve platforms zoals Etsy en Redbubble. Dankzij deze platforms heb ik al verschillende ontwerpen aan klanten in Amerika, Australië en India verkocht. Op Etsy kun je bijvoorbeeld ook zien of mensen je product als favoriet hebben bewaard en of ze zoeken op thema's (zie foto). Super leuk om te zien.

Teenslippers en kussenhoezen

Een ontwerp voor elk product

In 2018 ben ik hier al mee begonnen en dit jaar wil ik het verder uitbouwen. Via Redbubble verkoop ik mijn ontwerpen die bedrukt kunnen worden op verschillende producten zoals kussens, tassen en telefoonhoesjes. Daarnaast heb ik een voorliefde voor het maken van notebooks (handmade). Stay tuned!